Interim organisatiesupport

Organisatie- en projectondersteuning

In aansluiting op mijn werk als zakelijk organizer en productiviteitstrainer bied ik mijn organisatieskills (altijd met een digitale component) aan op interim- en projectbasis aan management- en projectteams. 

Organisatiesupport op hoog niveau, met de focus op efficiency, effectieve output en procesverbetering.

  • Managementsupport
  • Office- en kantoormanagement
  • Projectmanagement en -coördinatie

Vrijblijvend kennismakingsgesprek

Wil je kennismaken, dan maken we een vrijblijvende en kosteloze afspraak voor een videocall via MS Teams.

Een klant vertelt: 

“De werkwijze van Judith is betrouwbaar en to-the-point. Ze kan heel goed luisteren en vertaalt dat naar een eindresultaat waar we telkens weer tevreden over zijn. Nog zo’n USP: ze schakelt makkelijk met alle lagen binnen ons kantoor.”

Meer reviews lees je bij Klanten vertellen

 

Ja, ik wil organisatiesupport met slagkracht. Bel of mail mij voor een kennismaking.

Door je gegevens achter te laten verklaar je akkoord te zijn met mijn privacyverklaring.